Altevita BIO kakaový cukr kokosový v cukřence 100g

Kód: WKR13
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024

Kombinací BIO kokosového cukru ze Srí Lanky s příjemným karamelovým tónem spolu s originál BIO mletým kakaem z Peru dodáte Vašim pokrmům příjemnou chuť exotiky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO kakaový cukr z výběrových BIO surovin lze použít na dochucení, posyp, zdobení pokrmů, jako např .: koláče, zákusky, krémy, kaše ...

Kombinací BIO kokosového cukru ze Srí Lanky s příjemným karamelovým tónem spolu s originál BIO mletým kakaem z Peru dodáte Vašim pokrmům príjmenú chuť exotiky.

Složení: BIO kokosový cukr 80%, BIO raw kakao 20%

Hmotnost: 100g

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1516KJ / 362kcal
Tuk 4,46g z toho nas. mast. kyseliny 2,62g
bílkoviny 10,20g
Sacharidy 61,34g z toho cukry 56,14g
sůl 0,06g

 

Expirace: 2/2023

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: